Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας !  Eπιλεγμένα Ελληνικά Προϊόντα απο ανθρώπους με μεράκι ! 

Πολιτικη Παραδοσης - Επιστροφης

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

3.1  Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία μέσω του Greekflavor καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Γενικούς όρους χρήσης.

3.2  Πολιτική επιστροφής

Εάν μια παραγγελία δεν παραληφθεί ή αν ένα προϊόν που ελήφθη είναι είτε ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, τότε μια αίτηση επιστροφής πρέπει να κατατεθεί στο Greekflavor εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων. Η αίτηση σας και άλλες λεπτομέρειες θα πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@Greekflavor.gr

Κατόπιν θα υπάρξει μια διαδικασία διερεύνησης και αν το αποτέλεσμα οδηγεί σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα όσον ισχυρίστηκε ο πελάτης τότε στη συνέχεια ένας αριθμός Έντυπο Επιστροφής Προϊόντος (ΕΕΠ) θα διατεθεί στον πελάτη και τότε μόνον τα ελαττωματικά αγαθά μπορούν στη συνέχεια να επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που απαιτείτε αντικατάσταση ή επιστροφή λόγω το ότι το προϊόν να μην της αρεσκείας σας ή δεν ήταν όπως το αναμένατε εκτός από την περίπτωση όπου αλλάξατε την γνώμη σας για την αγορά τότε τα έξοδα αποστολής και άλλες επιβαρύνσεις θα βαρύνουν εσάς καθώς και επιστροφή χρημάτων όταν αυτό απαιτείτε. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει πρώτα να παραλαμβάνονται τα προϊόντα από εμάς στην αρχική τους κατάσταση όπου στάλθηκαν.

 

Οι παρακάτω επιλογές είναι διαθέσιμες:

 

Αντικατάσταση: Σε περίπτωση αντικατάστασης θα αποσταλεί σε εσάς αμέσως το προϊόν χωρίς  χρέωση.

Επιστροφή: Εάν πρόκειται να γίνει επιστροφή χρημάτων τότε η συναλλαγή θα πραγματοποιείτε με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή (δηλαδή αν η πληρωμή έγινε με καταθεση, η πίστωση θα γίνει πάλι με κατάθεση).

Πίστωση :   Εάν μια πίστωση απαιτείται, τότε ο κατάλληλος λογαριασμός θα πιστώνετε στο ποσό της συναλλαγής που πραγματοποιείτε και στην αξία που το νόμισμα που επιλέξατε έχει την ημέρα οπού κάνατε την συναλλαγή.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές στην περίπτωση που αλλάξατε την γνώμη σας για την αγορά. Για αυτό να είσαστε προσεκτικοί  κατά την παραγγελία σας .

 

3.2  Πολιτική Παράδοσης

1. Η εταιρεία μας σας παρέχει προς διευκόλυνσή σας πολλούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Κατά την αίτηση παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε ή να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Αναλόγως με τον τρόπο που θα επιλέξετε διαμορφώνεται και το συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας σας δυνάμει της οποίας θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή και η οποία θα περιλαμβάνεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας.

Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, ήτοι τη Speedex Courier  και την ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ)  για τις παραδόσεις για την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχηρά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχο της.

Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας. Η εταιρεία μας ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον  αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ .Το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρία μεταφορών, οι οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για τις χρεώσεις αποστολής και οι οποίες δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε. Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών.